Boer(en)gezicht

 

De doelstelling die BAJK met dit project heeft is als volgt:

De leden van BAJK helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van draagvlak bij hun omgeving en de samenleving zodat ze in de toekomst in harmonie voedsel kunnen produceren.”

Dit wordt ook wel het behouden/creëren van de licence to produce genoemd: Hoe kan men inspelen op gedragingen die de samenleving van jonge agrariërs verwacht zodat zij de producten van belang vinden en de jonge agrariërs kunnen blijven ondernemen?

BAJK vindt het belangrijk dat er vanuit het individu gesproken wordt. Zo zal er vertrouwen ontstaan bij de omgeving en samenleving en zij zullen het verhaal door vertellen. Het verhaal zal zich als een olievlek verspreiden.

 

BAJK wil dit doen door:

  • BAJK komt in actie! Het oprichten van een KickStartTeam onder leiding van René Savelberg. Het Kickstartteam heeft als doel draagvlak bij de omgeving creëren. Het geven van workshops mediabenadering en mediatraining aan de bestuurders en leden van BAJK zodat zij op een goede en doeltreffende manier met hun omgeving kunnen communiceren.
  • Jonge Helden in het Groen gaan op pad. Tijdens de Huishoudbeurs gaan de Jonge Helden in het Groen in gesprek met de consument om wederzijds begrip te creëren.
‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte