Brabantberaad

Het Brabantberaad

 

Het Brabantberaad bestaat uit ongeveer 70 organisaties die op hun manier de provincie Noord-Brabant ondersteunen om tot een zorgvuldige veehouderij te komen. De basis van het Brabantberaad werd in februari 2013 gelegd in Sint Michielsgestel tijdens een meerdaagse conferentie georganiseerd door de provincie Noord Brabant. Inmiddels is het Brabantberaad uitgegroeid tot een waardevol netwerk om tot een zorgvuldige veehouderij te komen. Samen met de Uitvoeringsagenda agrofood 2020 wordt hard gewerkt om in 2020 de meest duurzame en innovatiefste agro-en foodregio te zijn van West Europa.

 

Wat kan het Brabantberaad voor jou betekenen?

Het provinciale beleid op het gebied van veehouderij wordt in grote mate bepaald door het uitkomsten van discussies binnen het Brabantberaad. Het Brabantberaad is daarmee een waardevol instrument geworden voor Gedeputeerde Staten en in het bijzonder gedeputeerde Yves de Boer. De Uitvoeringsagenda staat in het teken van vernieuwing en verduurzaming. Heb jij een goed idee, een project of ben je gewoon goed bezig, mogelijk kan de uitvoeringsagenda je daarin ondersteunen.

 

Heb jij goede ideeen of wil je wel eens meepraten?

Dat kan! BAJK heeft sterk ingezet op de positie van jonge boeren in onze provincie. De jonge ondernemers van nu zijn immers degene die in 2020 het verschil moeten maken ten opzichte van anderen. Er wordt dus veel verwacht van jonge boeren in het algemeen. Juist daarom is er extra ruimte om je mening te laten horen! Wil je dat, meld je dan bij Han van Kilsdonk (hanvk@hotmail.com) of Lins Keijzers (lins@bajk.nl)

‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte