Kringlooplandbouw

 

Kringlooplandbouw

Als jonge boer is het uitdagend en interessant om de komende jaren stappen te gaan zetten op het gebied van kringlooplandbouw. Hoe doe je dit, waar liggen de kansen voor je bedrijf en wie kan jou hierbij helpen? Voor de jonge boer die een vraagstuk heeft of behoefte aan verdiepende kennis op het gebied van kringlooplandbouw organiseren BAJK, ZLTO en FoodUp! Brabant samen met andere partners in seizoen 2019-2020 het project ‘Kringlooplandbouw’.

 

Masterclasses

Binnen het project Kringlooplandbouw worden er vier thema’s behandeld: mest, energie, voer en bodem. Je kiest zelf met welk thema je aan de slag wilt gaan! In de periode oktober 2019 t/m maart 2020 organiseren we elke 2e donderdagavond van de maand een bijeenkomst. Per thema worden er 5 bijeenkomsten georganiseerd, waarbij ook een excursie aan een toonaangevend bedrijf niet ontbreekt. Samen willen we op een praktische manier jou helpen om je bedrijf te ontwikkelen op het gebied van kringlooplandbouw.

Bekijk hier de uitnodiging voor meer informatie over de inhoud van de masterclasses.

Financiële avonden

Naast de masterclasses worden er een tweetal financiële bijeenkomsten georganiseerd die voor alle leden toegankelijk zijn. Tijdens deze avonden wordt op een praktische manier in gegaan op het verkrijgen van meer financieel inzicht in je eigen bedrijf. Daarnaast krijg je tools mee die jou in de toekomst kunnen helpen bij het uitwerken van je bedrijfsplannen.

 

Slotbijeenkomst

Tijdens een slotbijeenkomst worden de bevindingen die voort gekomen zijn uit de masterclasses aan elkaar gepresenteerd en worden er vraagstukken voorgelegd bij een aanwezig panel bestaande uit verschillende partijen en burgerorganisaties.

 

‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte