# Trotse Jonge Boeren

 

Trotse Jonge boeren 2.0

De afgelopen twee jaar heeft het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) samen met haar leden en met in het bijzonder de projectgroep #TrotseJongeBoeren stappen in gezet om de relatie, het draagvlak en vertrouwen met de omgeving te creëren en te verbeteren. Ondanks dat de projectgroep #TrotseJongeBoeren de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd heeft, hebben zij hun doelen nog niet bereikt. De (boeren) achterban is er, maar zij willen aankomend seizoen de consumenten en de maatschappij nog beter bereiken.

 

Maken van een merk/ promotiecampagne

De ontwikkeling van een website waarin uitgelegd wordt wat TJB doet en waarom.

 

Algemene activiteiten projectgroep #TrotseJongeBoeren

TJB wil graag een aantal kleinere activiteiten organiseren. Zo willen ze graag een columinsten leveren voor de Brabantse Kranten, deelnemen aan de Boerendag in Woensdrecht, deelnemen aan de Camina Open Boerderijdag en in gesprek gaan met diverse NGO’s.

 

Deelname aan de Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week zal er meegekookt worden met de koks en zullen de gasten door onder andere TJB bediend gaan worden. Daarnaast zal er een stand ingericht worden.

 

Samenwerking TrotseJongeBoeren en restaurants in Uden en Den Bosch

Trotse Jonge boeren zullen in uitleg geven in restaurants over de teelt van producten. Daarnaast zullen koks komen koken op boerderijen om zo het werkelijke boerenleven te ervaren.

 

Samenwerking met de hotelschool in Bergen op Zoom

TrotseJongeBoeren zijn drie lesweken aanwezig op de hotelschool om te vertellen over hun producten. Afsluitend wordt in het restaurant van de school en TrotseJongeBoeren-Menu bereid

 

Innovatiecafé 2.0

Het innovatiecafé 2.0 is een begeleidingstraject voor een viertal leden met een innovatief idee

Foto: Trotse jonge Boeren

‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte