BAJK-dag

Eens in de drie jaar organiseert BAJK-dag in samenwerking met Rabobank. De BAJK-dag wordt altijd georganiseerd binnen een van de projecten van BAJK. 

BAJK-dag 2019

Vrijdag 8 november 2019 stond de BAJK-dag met het thema ‘Boeren is topsport’ op de planning. Met een opkomst van ongeveer 150 jonge boeren was het een super geslaagde dag! Carin van Huet vertelde over de rol van Rabobank voor jonge boeren & Rijn Vogelaar enthousiasmeerde de zaal met zijn verhaal over ”Flame, Flow & Flood”. Als afsluitende spreker vertelde Stefan Groothuis over zijn topsportcarrière; vallen & opstaan! We willen alle aanwezigen bedanken voor de komst!

BAJK-dag 2015

Op 13 november heeft de BAJK-dag 2015 plaats gevonden op de CHV-Noordkade te Veghel. De BAJK-dag stond geheel in het teken van ‘Zoek jouw rendement’ met als thema ‘Marktwerking en rendement’. De aanwezigen werden door dagvoorzitter Willem van der Schans van Den Eelder meegenomen met het verhaal van de sprekers: Siem Korver, René Savelberg en Berry Marttin.

BAJK-dag 2012

De eerste BAJK-dag vond plaats op 16 maart 2012. Het PSV-stadion in Eindhoven was op 16 maart het domein van jonge Brabantse boeren en tuinders. Centraal op deze eerste BAJK-dag stond het ondernemen met oog voor de maatschappij. Sprekers op de dag waren onder meer ondernemer Ruud Koornstra, Ruud Zanders van Rondeel en Daan van Doorn, voorzitter van de Topcommissie Veehouderij. Verder heeft Dick Veerman, bekend van Foodlog.nl, zijn bijdrage geleverd.