Arjen Pals – Bestuurder

Functie : Aspirant DB-lid
Geboortedatum : 31-08-2000
Telefoon : 06-28289931
Email : arjen@bajk.nl
Aandachtsgebieden :

Ik ben Arjen Pals, 20 jaar en woon in Zevenbergschen Hoek. Ik ben opgegroeid op het akkerbouwbedrijf van mijn vader en oom. Het bouwplan bestaat uit aardappelen, uien, graan, suikerbieten, cichorei, vlas, conserven en peterselie. Het totale areaal bestaat uit ongeveer 175 hectaren.

Momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van mijn opleiding aan de HAS Hogeschool. Ik studeer Bedrijfskunde & Agri-food business. Daarbij heb ik me gedurende de eerste drie jaren vooral gefocust op de financiële en logistieke zaken in de agrarische sector. Op dit moment specialiseer ik me als bedrijfsopvolger en als adviseur van de agrarische ondernemer.

Naast mijn studie spreek ik vaak af met vrienden en zet ik mij in de avonduren en weekenden thuis in op het akkerbouwbedrijf. Na mijn studie wil ik eerst ervaring op doen in de agrarische sector door te gaan werken bij een toeleverancier van de primaire sector. Ik heb de ambitie om in de toekomst het akkerbouwbedrijf thuis over te nemen.

Ik wil graag onderdeel zijn van het bestuur van het BAJK, omdat ik als jonge boer mijn steentje bij wil dragen aan de toekomst van onze sector. Daarbij wil ik me vooral bezig houden met kwesties in de akkerbouw.