Noud Baetsen – Bestuurder

 

Functie : DB-lid
Geboortedatum : 25-1-1999
Telefoon : 06-57781303
Email : noud@bajk.nl

Hallo, ik ben Noud Baetsen, 22 jaar oud en woonachtig in Stramproy. Ondanks dat mijn ouders geen agrarisch bedrijf hebben, heb ik van kleins af aan maar een droom gehad: een eigen pluimveebedrijf. Om deze droom te verwezenlijken heb ik een MBO opleiding veehouderij afgerond en op verschillende bedrijven in het binnen en buitenland ervaringen op gedaan. Hier is dan ook mijn interesse ontstaan voor de internationale handel en exportpositie van onze Nederlandse agrarische sector.

Momenteel ben ik bezig met afronden van mijn opleiding Bedrijfskunde en Agri-foodbusiness op de HAS Hogeschool in Den Bosch. Tijdens deze opleiding heb ik mezelf vooral gefocust op financieel management en het optimaliseren van bedrijven.
Daarnaast ben ik werkzaam op een bedrijf met vleeskuikenouderdieren. Na het afronden van de opleiding wil ik graag een tijd in het buitenland gaan werken, om daarna mijn eigen bedrijf te beginnen.

Binnen het BAJK richt ik me vooral op de uitdagingen en kansen met betrekking tot de intensieve veehouderij en zaken rondom de financierbaarheid en het verdienmodel van agrarische bedrijven. Op deze manier hoop ik mijn bijdrage te leveren aan toekomst van de Brabantse jonge boer(in).