Gerben Boom – Voorzitter

 

Functie : Voorzitter
Geboortedatum : 14 december 1999
Telefoon : 06-13148817
Email : gerben@bajk.nl

Mijn naam is Gerben Boom, 22 jaar en kom uit het mooie dorpje Babyloniënbroek. Van jongs af aan heb ik al passie voor de agrarische sector en de productie van hoogwaardig voedsel. Niet heel gek, want mijn roots liggen in het voormalige melkveebedrijf van mijn ouders. Op dit moment combineer ik mijn rol als voorzitter met het volgen van de master ‘Development and Rural Innovation’ in Wageningen. Daarnaast ben ik werkzaam op een akkerbouwbedrijf bij ons in de buurt.

Sinds november 2019 ben ik betrokken bij het BAJK en probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een mooie, toekomstbestendige sector met voldoende mogelijkheden voor de jonge boeren. Het is erg belangrijk dat er een stem is namens de nieuwe generatie voedselmakers! Samen met het bestuur en onze leden verzorgen we verschillende activiteiten die betrekking hebben op kennisdeling, belangenbehartiging en het opbouwen van een netwerk.

Ondanks de vele onzekerheden en veranderingen die er op dit moment zijn ben ik ervan overtuigd dat er een mooie toekomst ligt voor ons als jonge boeren!

Hopelijk tot ziens tijdens een van de vele (B)AJK activiteiten!