Jolijn de Bruijn – Medewerker

Functie : Projectmanager en bestuursondersteuner
Geboortedatum : 12 juni 1993
Telefoon : 06-25358250
Email: :  jolijn@bajk.nl

Mijn naam is Jolijn de Bruijn en ik ben sinds oktober 2015 projectmanager en bestuursondersteuner bij BAJK. Ik ben 27 jaar en woon samen met Rens op ons melkveebedrijf in Goirle. Op de boerderij doe ik de administratie, de kalveren en help ik mee waar nodig. Naast dat ik werkzaam ben op de boerderij, ga ik ook met het fototeam van CRV op pad en zorgen we er samen voor dat stiermoeders en stierdochters netjes getoiletteerd en op de foto gezet worden.

Ik vind het niet alleen leuk om te assisteren bij het fotograferen, maar heb zelf ook veel passie voor fotografie. Aankomend jaar ga ik kijken of ik dit bedrijfsmatig verder kan ontwikkelen.

Als projectmanager bij het BAJK Bij het BAJK ondersteun ik samen met Dorien het dagelijks bestuur en heb ik de leiding over het project ‘Reputatiemanagement’. Binnen dit project willen we de politieke en maatschappelijke kennis over het boerenleven vergroten en de boerenlobby beter afstemmen op de vragen van de politiek en maatschappij.

Ik hoop dat we met dit project niet alleen zorgen voor een passendere belangenbehartiging en voor betere communicatievaardigheden bij de jonge boer, maar dat dit project ook vertrouwen geeft aan de jonge boer en dat deze zich meer open durft te stellen richting maatschappij. Maar ik hoop vooral dat de politiek naar de toekomst toe niet zomaar over ons praat, maar vooral ook met ons!