Jolijn de Bruijn – Medewerker

Functie : Projectmanager en bestuursondersteuner
Geboortedatum : 12 juni 1993
Telefoon : 06-25358250
Email: :  jolijn@bajk.nl

Mijn naam is Jolijn de Bruijn en ik ben sinds oktober 2015 projectmanager en bestuursondersteuner bij BAJK. Ik ben 28 jaar en woon samen met Rens op ons melkveebedrijf in Goirle. Op de boerderij doe ik de administratie, de kalveren en help ik mee waar nodig.

Naast dat ik werkzaam ben op de
boerderij ben ik druk met mijn eigen bedrijf: Jolijns. Hierbij ondersteun ik verschillende bedrijven bij diverse werkzaamheden.

Daarnaast ben ik penningmeester van de Stichting Trotse Jonge Boeren.
Trotse Jonge Boeren zet zich in om iedere boer en burger te inspireren,
onderwijzen en enthousiasmeren om trots te zijn op de boeren en agri- en foodsector. Trotse Jonge Boeren is ooit ontstaan vanuit het BAJK.

Bij het BAJK ondersteun ik samen met Pleun het dagelijks bestuur. Dit seizoen gaan we er samen met de AJK’s voor zorgen dat de belangenbehartigingsgroepen goed gaan draaien. Het is belangrijk dat we over diverse thema’s standpunten vormen en deze goed uitdragen. Maar ook dat we onzelf -als jonge boeren en tuinders – een gezicht geven en laten zien dat we van belang zijn voor heel Nederland!

Ook gaan we aan de slag met het project ‘Toekomstbestendige Teelt- systemen en de Taskforce Toekomstbestendige Stallen. We hopen zo onze leden een doorkijk naar de toekomst te geven en welke toekomstbestendige investeringen mogelijkheden bieden voor het (familie)bedrijf!

Graag tot ziens bij een van onze activiteiten!