Martijn Verhagen – Penningmeester

Functie : Penningmeester
Geboortedatum : 10 januari 1995
Telefoon : 06-34646256
E-mail : martijn@bajk.nl
Aandachtsgebieden : Project Boerenvisie / klankbordgroep melkveehouderij

Ik ben Martijn Verhagen, ben 25 jaar oud en woonachtig in Schijndel. Thuis hebben we een melkveebedrijf met 120 melkkoeien, 75 stuks jongvee en 80 hectare grond. Naast gras en mais, telen we ook aardappelen, voeder-/ suikerbieten en/of uien.

In 2017 heb ik de studie Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS Hogeschool in Den Bosch  afgerond. Na mijn studie heb ik eerst een tijd op een melkveebedrijf in Duitsland gewerkt als herdmanager. In april 2018 heb ik de keus gemaakt om te stoppen met werken in Duitsland en ben ik terug gekomen naar Nederland.

Sindsdien ben ik dagelijks op de boerderij thuis bezig. Daarnaast heb ik een parttime baan. Ik ben werkzaam bij FG Bedrijfsontwikkeling, een adviesbureau voor ruimtelijke ordening (bouw- en milieuvergunningen), juridisch advies en mestwetgeving. Ik houd me bezig met de mestregelgeving, mestboekhoudingen en Kringloopwijzers.

Sinds februari 2019 ben ik betrokken bij het dagelijks bestuur van BAJK. Dit seizoen draai ik mee in de projecten Boerenvisie en Reputatiemanagement. Daarnaast ben ik betrokken bij de belangenbehartigingsgroep Klimaat en Milieu. Namens BAJK zit ik in diverse klankbordgroepen voor het NAJK (o.a. Melkvee en PAS).