Sjef de Bruijn – Bestuurder

Functie : DB-lid
Geboortedatum : 28-10-1993
Telefoon : 06-54384116
Email : sjef@bajk.nl
Mijn naam is Sjef de Bruijn, 28 jaar en woonachtig in Valkenswaard. Van thuis uit heb ik geen agrarisch bedrijf maar als kind raakte ik al vroeg betrokken in de veehouderij. Nadat ik de mavo had afgerond had ik dan ook maar een doel voor ogen en dat was boer worden! Zodoende ben ik na de mavo naar de mas gegaan en via stage in de varkenshouderij terecht gekomen. Hier had ik dan ook echt mijn passie gevonden!
Na veel omwegen ben ik in 2016 uiteindelijk terecht gekomen op een gesloten varkensbedrijf met 250 zeugen. Ik heb hier mijn BBL opleiding afgerond en ben hier later bedrijfsleider geworden met als uiteindelijk doel om het bedrijf over te nemen. Na een fantastische en ontzettend leerzame periode van 5 jaar heb ik echter besloten om te stoppen op het bedrijf en ben ik nu zoekende naar een nieuwe plek/uitdaging waar ik nog steeds dezelfde ambitie heb om zelfstandig ondernemer te worden!
Ik heb bijzonder veel passie voor de landbouwsector en met name veehouderij, vandaar dat ik iets voor jonge boeren wil betekenen binnen het BAJK! Verder zou ik graag iets betekenen voor jongens en meiden die net als ik niet van thuis uit een bedrijf hebben maar wel ambitie hebben om een agrarisch bedrijf over te nemen!