Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK Cubar: Gebruik van compost in de landbouw

6 maart 2018 @ 20:00 - 23:00

Beste AJK-er,
De carnaval is inmiddels achter de rug, iedereen is hopelijk weer fit. Daarom gaan we weer verder met ons AJK-seizoen. De laatste bijeenkomst die we samen met onze zuiderburen hebben georganiseerd was zeer geslaagd. Een mooie opkomst en we hebben gedachten over het landbouwbeleid in ons land uit kunnen wisselen met onze Belgische collega’s.
Voor de aankomende bijeenkomst hebben we een onderwerp op het programma staan wat aansluit bij de Nederlandse wet-en regelgeving. We hebben namelijk Jeroen van Lanen van Van Iersel Compost bereid gevonden om ons wat meer te vertellen over het gebruik van compost in de landbouw. Van Iersel Compost produceert al jaren hoogwaardige composten. Compost is een stabiele organische stof en onmisbaar voor elke gezonde bodem. Het levert voeding voor bodemleven en gewas en bevordert daarnaast de bodemstructuur.
Jeroen gaat ons vertellen wat de mogelijkheden zijn voor veehouders met betrekking tot compost, hoe je het bijvoorbeeld kunt gebruiken om fosfaat vrij te maken uit de bodem en het te gebruiken als vervanger voor kunstmest.
Het beloofd een interessante avond te worden dinsdag 6 maart, aanvang 20.00 bij de Kluis, Dorpsstraat 32a in Ulicoten.
Groeten,
Het bestuur
Het bestuur van AJK Cubar bedankt de sponsors voor hun steun in het afgelopen jaar en voor de
steun in het komende jaar:
V.O.F. Kennes Strijbeek – Van Dun Advies BV – Nooren Melkwinning – DAP Nysen Segeren – Agri Focus Groep – Kools LMB Alphen B.V. – De Beer Accountants & Belastingadviseurs – Tuijtelaars Service – Dierenkliniek ’t Leijdal – F. Baijens en Zoon BV – Rittman Diervoeders

Gegevens

Datum:
6 maart 2018
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie