Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK CUBAR & Groene Kring: Agrarische sector in België en Nederland

7 februari 2018 @ 20:00

Beste AJK-er,
 
Na de drukbezochte Rabobank-avond hebben we binnenkort weer een inspirerende bijeenkomst voor onze AJK georganiseerd. Dit keer beperken we ons niet tot Nederland, maar gaan we de grens over. In België organiseren ze ook bijeenkomsten voor agrarische jongeren, hier noemen ze dat de Groene kring. Daarom leek het ons leuk om samen met deze organisatie een avond te organiseren, zeker omdat wij in grensgemeenten wonen.
 
We beginnen met een rondleiding op het melkveebedrijf van ons AJK-lid Luc Geerts. Hier krijgen we een korte uitleg over hun bedrijf en Luc vertelt met welke wet-en regelgeving zij hebben te maken. Na dit bedrijfsbezoek gaan we naar de Kluis waar we gaan discusseren met onze Belgische collega’s over dilemma’s in de agrarische sector in beide landen.
 
Woensdag 7 februari, aanvang 20.00 op het melkveebedrijf van de Familie Geerts, Chaamseweg 3 5113 BH Ulicoten. Wil je meer weten over de Groene Kring, neem eens een kijkje op hun website: http://www.groenekring.be
 
Tot ziens op 7 februari! Nieuwe leden zijn altijd welkom!
Groeten,
 
Het bestuur
 
Het bestuur van AJK Cubar bedankt de sponsors voor hun steun in het afgelopen jaar en voor de steun in het komende jaar:
V.O.F. Kennes Strijbeek – Van Dun Advies BV – Nooren Melkwinning – DAP Nysen Segeren – Agri Focus Groep – Kools LMB Alphen B.V. – De Beer Accountants & Belastingadviseurs – Tuijtelaars Service – Dierenkliniek ’t Leijdal – F. Baijens en Zoon BV – Rittman Diervoeders

Gegevens

Datum:
7 februari 2018
Tijd:
20:00

Locatie