Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK Cubar: Workshop 'Samenwerking'

8 februari 2017 @ 20:15 - 23:00

AJK Cubar: Workshop ‘Samenwerking’

 
Chaam, 28 januari 2017
 
Beste AJK-er,
 
Na de geslaagde excursie bij Sopraco en een gezellige nieuwjaarsborrel staat de volgende bijeenkomst weer op de agenda en wel op woensdag 8februari.
 
Vanuit het BAJK wordt de workshop  ́Keten- en samenwerking’ georganiseerd. Het thema van de workshop is vanzelfsprekend samenwerking. De avond wordt verzorgd door iemand van het team ‘Markt en keten’ van de ZLTO.
 
Na een korte presentatie over verschillende samenwerkingsvormen en voorbeelden van samenwerkingen uit de sector gaan we zelf aan de slag. Per samenwerkingsverband gaan we sparren over het doel van de samenwerking, welke partijen betrokken zijn, de voordelen, nadelen en eventuele risico’s.
 
De avond wordt gehouden bij de Kluis in Ulicoten en begint om 20:15 uur.
 
Tot ziens op 8 februari!
 
Groeten,
 
Het bestuur
 
 
Het bestuur van AJK Cubar bedankt de sponsors voor hun steun in het afgelopen jaar en voor de steun in het komende jaar:
Systeembouw SPJ – Rabobank de Zuidelijke Baronie- Van Dun Advies BV – ABAB – V.O.F. Kennes Strijbeek – Boekhoudbureau Trommelen – Nooren Melkwinning – Vromans van Hal – DAP Nysen Segeren – Agri Focus Group – Kools LMB Alphen B.V. – De Beer Accountants & Belastingadviseurs – Tuijtelaars Service – Dierenkliniek ’t Leijdal – Loonbedrijf Dirk Geerts – Loonbedrijf Gebr. van Eijck – F. Baijens en Zoon BV –Rittman Diervoeders

Gegevens

Datum:
8 februari 2017
Tijd:
20:15 - 23:00

Locatie