Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK Eindhoven-Zuid i.s.m. ZLTO: ‘Aanvragen van kentekens voor landbouwvoertuigen’

10 februari 2021 @ 20:30 - 22:00

Beste Leden,

Sinds 1 januari 2021 moeten alle (land)bouwvoertuigen die harder rijden dan 25 km/u een gele kentekenplaat voeren. De voertuigen moeten dan wel in 2021 zijn geregistreerd bij de RDW.
Niet geregistreerde getrokken voertuigen voeren een witte volgplaat, maar dan mag er maximaal 25 km/u mee gereden worden. Vanaf 1 januari 2021 wordt er naast de registratieplicht ook de kentekenplaatplicht voor(land)bouwvoertuigen ingevoerd. Na acceptatie van de registratie van je voertuig ontvang je van de RDW een kentekenbewijs op creditcardformaat. Met het kentekenbewijs kun je bij de automaterialenhandel of via sommige mechanisatiebedrijven een gele kentekenplaat laten maken.
Op woensdag 10 februari willen we om 20.30 uur in samenwerking met het ZLTO een bijeenkomst organiseren over het aanvragen van kentekens voor de landbouwvoertuigen.
Deze avond hebben we als gastspreker Hero Dijkema van Cumela Nederland. De avond zal online plaatsvinden via Teams. Mocht je interesse hebben om deze bijeenkomst te volgen, geef dit dan door via zltogrooteheide@zlto.nl dan krijg je vervolgens een link om deel te nemen aan de online sessie.

Met vriendelijk groet,
Het Bestuur
AJK Eindhoven zuid

Gegevens

Datum:
10 februari 2021
Tijd:
20:30 - 22:00