Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK De Kempen: Lezen van kuilanalyses, ruwvoer, fosfaatreductieplan

4 januari 2017 @ 20:00 - 23:00

Lezen van kuilanalyses, ruwvoer, Fosfaatreductieplan
 
Beste leden en sponsoren,
 
Komend jaar staan er weer een aantal leuke en interessante bijeenkomsten op de agenda. AJK de Kempen organiseert deze avonden in samenwerking met haar sponsoren. Tijdens deze bijeenkomsten wordt geprobeerd de actualiteiten van vandaag te bespreken en daar met elkaar over te discussiëren.
 
De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdagavond 4 januari 2017.
Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar in D’n Anloôp te Hoogeloon zodat we om 20.30 uur kunnen starten.
 
Op deze avond zal Wilbert Smulders van Voergroep Zuid ons mee nemen in zijn verhaal over kuilanalyses. Hoe lezen we deze en hoe kunnen we hier meer voordeel uit halen. We zullen deze avond ook voer gaan beoordelen! RUIKEN, PROEVEN, VOELEN en KIJKEN naar voer.
 
Daarnaast zal Wilbert ons vertellen hoe we op een verantwoorde manier het fosfaatgebruik kunnen reduceren MET BEHOUD VAN DIERGEZONDHEID.
Om de avond interactief te houden willen we jullie vragen om een paar kuilanalyses van jullie eigen ruwvoer mee te nemen zodat we die kunnen bekijken en bespreken.
 
Als je niet-AJK leden kent die misschien toch geïnteresseerd zijn in deze interessante bijeenkomst. Breng ze een keer mee om kennis te maken met de bijeenkomsten en het AJK.
 
Wij hopen jullie in grote getale op deze avonden te mogen ontvangen!
 
Met vriendelijke groet,
 
AJK de Kempen

Gegevens

Datum:
4 januari 2017
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie