Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK Oss: Workshop supermarketing

7 maart 2018 @ 20:30 - 23:00

Op woensdagavond 7 maart organiseert AJK Oss een workshop met als thema ‘Supermarketing’. Tijdens deze workshop zal ingegaan worden op het inkoop- en marketingbeleid van de supermarkt en het samenhangende consumentengedrag.
 
De avond wordt inhoudelijk verzorgd door Bart Kraaijvanger werkzaam als projectleider Business Development bij ZLTO en Martijn van den Berg eigenaar van de Plus in Herpen. De avond zal gehouden worden bij Café-Zaal Thekes in Herpen. Ontvangst is om 20:15 uur en de avond gaat van start om 20:30 uur.
 
Bart zal de avond aftrappen met een algemeen verhaal over het supermarkt-landschap. Vervolgens pakt Martijn het verhaal over en gaat in op het ontstaan van zijn supermarkt, de historie van het bedrijf, de supermarktketen en het marketingbeleid. Vervolgens maken we een uitstapje naar de Plus en gaan we door middel van een rondleiding bekijken hoe het beleid tot uiting komt in de winkel en hoe het assortiment samengesteld is.
 
Ten slotte sluiten we af met een discussie hoe de toekomstige consument er uit gaat zien en hoe het productaanbod hierop afgestemd kan worden.

Gegevens

Datum:
7 maart 2018
Tijd:
20:30 - 23:00

Locatie