Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK Oss & ZLTO Oss-Den Bosch: Politiek Café Gemeente Oss

17 januari 2018 @ 19:30 - 22:30

Op woensdagavond 17 januari organiseren ZLTO Afdeling Oss – Den Bosch en AJK Oss in het kader van de gemeentelijke verkiezingen van 21 maart 2018 een politiek café.
Een discussieavond waarvoor alle politieke partijen worden uitgenodigd. Het politiek café is de gelegenheid voor ondernemers en politici om elkaar beter te leren kennen. Door middel van stellingen willen we – als AJK en ZLTO zijnde – de lijsttrekkers c.q. fractievoorzitters van de politieke partijen over het Osse buitengebied na laten denken.
De discussie past wat ons betreft in de lijn van transparantie en vertrouwen, die zowel door de overkoepelende ZLTO-organisatie als de afdeling Oss-Den Bosch is ingezet. AJK Oss sluit zich hierbij aan.
De avond zal plaatsvinden bij Dome-X.
De leden van de politieke partijen krijgen een rondleiding bij het grondstof-overslagbedrijf van Franssen-Gerrits. Voor de leden is de mogelijkheid voor een rondleiding er ook. Je wordt dan om 19.30 uur verwacht bij Dome-X, waar vandaan je met het Maasmeander treintje naar Franssen-Gerrits wordt vervoert. (Daar parkeren is niet mogelijk ). Hiervoor dient je jezelf uiterlijk 12 januari 2018 aan te melden (via mail zltoossdenbosch@zlto.nl).
Je kunt ook aansluiten bij de discussie om 20:15 uur. Aanmelden hiervoor is niet verplicht, maar als je bij voorbaat weet dat je aan zult sluiten, dan zou het fijn zijn als je een mailtje wil sturen naar zltoossdenbosch@zlto.nl .
Heb je de uitnodiging niet via de mail ontvangen, stuur dan je e-mailadres naar: AJK-Oss@hotmail.nl 

Wat: Politiek Café
Wanneer: Woensdag 17 januari 2018
Hoe laat: 19:30 uur of 20:15 uur

Waar: Dome- X, Kanaalstraat 12B, 5347 KM te Oss
Met vriendelijke groet en tot 17 januari!
Het bestuur

Gegevens

Datum:
17 januari 2018
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie