Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK West-Brabant: sectorspecifieke avonden: (glas)tuinbouw/ vollegrondsgroente

17 februari 2016 @ 20:00 - 22:45

Ons tweede evenement van 2016 wordt in samenwerking met Van Oers Agro uit Zundert georganiseerd. Waar we normaal een avond voor de gehele sector organiseren, organiseren we dit keer een sectorspecifieke avond.
Tijdens de avond met Rabobank Food & Agri Midden West-Brabant 13 januari jl., kwamen een aantal sectorspecifieke vragen naar voren. Een voorbeeld hiervan was: ‘Wat mag grond kosten?’. Een vraag die voor een tuinbouwer hoogstwaarschijnlijk een ander antwoord zal opleveren dan voor een melkveehouder. Deze en nog meer specifieke vragen kunnen gesteld en beantwoord worden op deze avond!
De volgende avond staan als eerste op de agenda:
Datum:
17 februari :(glas)tuinbouw/vollegrondsgroente
17 februari: boomkwekerij
18 februari: akkerbouw
18 februari; veehouderij
Locatie: op kantoor Van Oers, wordt later overlegd. (afhankelijk waar meeste deelnemers vandaan komen)
Groepen zullen niet groter zijn dan maximaal 15 personen. Wanneer meer mensen zich aanmelden, wordt er een extra avond georganiseerd. We willen de groepen nadrukkelijk klein houden om een inhoudelijke en interactieve avond tehebben. De avond wordt ingedeeld aan de hand van vragen/onderwerpen die jullie ons aandragen. Deze vragen/onderwerpen mogen overal over gaan; toekomst, overname, fiscaal, cijfers, juridisch en noem het maar op! Op de website van Van Oers Agro (www.vanoers-agro.nl) kun je al een kijkje kunnen nemen waar ze sterk in zijn.
Lijkt het je wat om hieraan deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar ajk.westbrabant@gmail.com met de vermelding voor welke sector en welke gewassen/vee. Bij veel aanmeldingen kunnen we dan eventueel een splitsing maken per gewas/veegroep. Ook zien we graag minimaal drie vragen/onderwerpen die je op deze avond besproken zou willen hebben. Je kunt dit doen tot uiterlijk 12 februari.

 
Wij zien jullie graag op de sectorspecifieke avonden,
Bestuur AJK West-Brabant

Gegevens

Datum:
17 februari 2016
Tijd:
20:00 - 22:45

Locatie