Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BAJK sectorspecifieke avond West-Brabant

23 maart 2016 @ 20:15 - 22:30

Beste BAJK-er,
Om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen of onderwerpen uit verschillende sectoren organiseert BAJK de sectorspecifieke avond.
Tijdens deze avond kun je één van onderstaande workshops volgen:

De toekomst van gewasbeschermingsmiddelen
Huub van der Velden, werkzaam bij Vlamings zal ingaan op de huidige insecticiden en wat is de rol van natuurlijke vijanden. Vervolgens zal Marijn Nap, werkzaam bij Vlamings de toelating en praktisch gebruik van groene gewasbeschermingsmiddelen met minder residu bespreken.
Vruchtbaarheid van de koe
Vruchtbaarheidsbegeleiding is niet meer weg te denken in het management van een melkveehouderij, maar haal je er alles uit wat er in zit? Fiona Christianen-Koen, dierenarts en vruchbaarheidspecialist bij Heemskerk zal de avond beginnen met praktische informatie over de vruchtbaarheid van de koe. Aan de hand van slachthuismateriaal zal getoond worden hoe de baarmoeder en eierstokken eruit zien. Daarna bespreken we de vruchtbaarheid met behulp van amerikaanse kengetallen.
De 9+ big
Een gezonde big, zonder afwijkingen, die zonder medicijnen is grootgebracht én die je op alle afzetmarkten kunt verkopen is een 9+ big. Jos Michels, Nutrionist bij Agrifirm, zal tips en advies geven om je aan zoveel mogelijk 9+ biggen te helpen.
Deze avond wordt op 2 locaties georganiseert zodat het voor iedereen goed bereikbaar is. Neem gerust ook je personeelsleden mee naar de avond!
West-Brabant
Datum: 23 maart 2016
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Boerderij de Pekhoeve, Dorpstraat 92, 4851 CN Ulvenhout
Oost-Brabant
Datum: 30 maart 2016
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Boerderij ’t Dommeltje, Hoog Munsel 9, 5283 VT Boxtel
Ben je geintereseerd en wil je graag naar een van bovenstaande workshops komen? Stuur dan een mail met de locatie (West of Oost), keuze van de workshop en het aantal personen naar ines@bajk.nl.
Graag tot ziens op een van bovenstaande avonden.

 

Gegevens

Datum:
23 maart 2016
Tijd:
20:15 - 22:30

Locatie