Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bezoek de Onderwerpe​nbeurs!

2 juli 2014 @ 19:30 - 22:30

Wil je gemakkelijk en in korte tijd ideeën opdoen voor interessante onderwerpen of zoek je sprekers voor AJK-bijeenkomsten en vergaderingen? Dan is een bezoek aan de ZLTO Onderwerpenbeurs op woensdag 2 juli daarvoor een uitstekende gelegenheid!
 
Bezoek de Onderwerpenbeurs! 
Wil je meer weten over ondernemerschap? Of over vergunningen, arbeid, energie, markt en afzet, diergezondheid, nieuwe ontwikkelingen of financiering? Of wil je juist met jouw AJK-afdeling of bestuur op excursie gaan? Dat kan! Dit zijn namelijk enkele thema’s die de ruim 40 bedrijven op de ZLTO Onderwerpenbeurs jou kunnen bieden. Maar er is meer, veel meer! 
Tijdens deze beursavond kun je jezelf als bestuurder laten informeren en ideeën opdoen voor het komend seizoen, allemaal overzichtelijk aangeboden tijdens één avond. Voor elke sector is er een aantrekkelijk aanbod.
De ZLTO Onderwerpenbeurs is gratis toegankelijk. Je kunt binnenlopen wanneer je wilt, de koffie staat klaar. Je ontvangt beursinformatie en de gebruikelijke studieclubgids. In deze studieclubgids staan de onderwerpen van het afgelopen seizoen en de waardering die door andere groepen gegeven is. Ook is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar en andere bestuurders in gesprek te gaan.
 
Wij hopen je op 2 juli te mogen begroeten!
Datum woensdag 2 juli 19.30 – 22.30 uur
 
Locatie ZLTO Onderwijsblvd 225 5223 DE ’s-Hertogenbosch
 
Parkeren De parkeergarage onder het ZLTO-gebouw is te bereiken via de ingang aan de Vlijmenseweg.routebeschrijving

Gegevens

Datum:
2 juli 2014
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie