Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd – Denk jij mee in de motie: ‘Mooie toekomst trotste jonge boeren en jonge ondernemers in de Agrofoodsector’?

juni 15 @ 20:00 - 22:00

Op 8 april heeft CDA een motie ingediend m.b.t. ‘Mooie toekomst trotste jonge boeren en jonge ondernemers in de Agrofoodsector’. CDA vraagt aan Gedeputeerde Staten om een plan van aanpak op te stellen over hoe jonge boeren en jonge startende ondernemers in de Agrofoodsector in Brabant perspectief geboden kan worden. Ook het verder ontwikkelen van het bijbehorende kennisecosysteem is een belangrijk vraagstuk.

De provincie Noord-Brabant heeft BAJK gevraagd mee te denken over het plan van aanpak. Let wel, het plan van aanpak gaat enkel voor jonge boeren die thuis een bedrijf hebben en willen overnemen. Nu is de belangrijkste vraag of jij als BAJK-lid mee wil denken en je in willen zetten om een bijdrage te leveren aan dit plan van aanpak.

Lijkt jou dit interessant om samen met andere leden mee te denken voor input richting deze motie? Meld je dan aan via pleun@bajk.nl om op woensdagavond 15 juni mee te denken! Verdere informatie volgt.

Gegevens

Datum:
juni 15
Tijd:
20:00 - 22:00