Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GLOW Eindhoven: 'Durf te vragen' sessie

12 november 2018 @ 15:45 - 21:00

 
Zie jij het ook al voor je? Die samenwerking met de lokale akkerbouwer, veehouder of ketenpartij uit de agrarische sector? Lokale mestafzet, meer eiwit van Nederlandse bodem of misschien wel een partner die voor jou energie op wekt? Er zijn steeds meer voorbeelden die werken, maar er is ook nog een grote slag te slaan. Denk aan kunstmestvervangers en snellere vergunning-verlening van duurzame initiatieven.
De provincie Noord-Brabant en Anne-Marie Spierings willen graag met jonge boeren in gesprek om te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kringlooplandbouw en BAJK draagt daar graag haar steentje aan bij.
Dit doen we gezamenlijk op maandag 12 november 2018 door middel van een ‘Durf Te Vragen’ sessie tijdens GLOW Eindhoven. GLOW Eindhoven staat dit jaar in het teken van Shadow en Lights. Wat zijn de lichtpunten en valkuilen van kringlooplandbouw?
Tijdens de ‘durf te vragen’ sessie gaan we een vraagstuk behandelen voor de plantaardige sector, een vraagstuk voor de dierlijke sector en vragen die te maken hebben met beide sectoren. Tijdens de sessie gaan we samen nadenken over hoe we jou of een andere agrarische ondernemer verder kunnen helpen en welke stappen jij, hij of zij kan ondernemen.
Wil jij meedenken of heb je een vraagstuk? Pak je kans en meld je snel aan via info@bajk.nl en geef hier ook je eventuele vraagstuk door.
Datum: 12 november 2018
Tijd: 15:45 uur – Inloop
16:00 – 17:45 uur – Inhoudelijke sessie
17:45 – 21:00 uur – Eten en Tour over GLOW Eindhoven
Locatie: The Student Hotel, Stationsweg 1 5611 AA Eindhoven

Gegevens

Datum:
12 november 2018
Tijd:
15:45 - 21:00

Locatie