Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiecafé

13 september 2017 @ 20:00 - 22:30

Heb jij een innovatief idee of wil je je graag laten inspireren? Kom dan op woensdagavond 13 september naar het ‘Innovatiecafé’! Wie weet ga jij je idee daadwerkelijk uitvoeren!
 
Tijdens deze avond zullen verschillende inspirators vertellen over hun ervaringen en innovaties, onder andere:

  • Marc Bokeloh van Bambooder. Bambooder heeft een techniek ontwikkeld die bamboevezels zeer zorgvuldig kan onttrekken van de plant en kan hiermee bio-based onderdelen produceren die kunnen concurreren met niet duurzame materialen, zoals staal en plastic. Bambooder is op zoek naar boeren die bamboe willen verbouwen en heeft hiervoor een goed sluitende businesscase.
  • Frank de Louw en Rinke Donders van One2Born. One2Born is een innovatieve nabroedhouder die mogelijk maakt dat 18-daagse, voorbebroede eieren vervoerd worden van de broederij naar de stal, zodat de natuurlijke geboorte van de kuikens kan plaatsvinden in de pluimveestal. Hierdoor kunnen de kuikens in de optimale, stressvrije omstandigheden van de stal direct bij water en voer.

 
Als je enthousiast bent kun je zelfs aansluiten aan het vervolg traject, waarover je tijdens het ‘Innovatiecafé’ meer hoort. De aanmelding hiervoor wordt geopend na 13 september.
 

Locatie: Boerderij ’t Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
Ontvangst:
Start:
20:00 uur
20:15 uur

 
Tot dan!

Gegevens

Datum:
13 september 2017
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie