Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Met de boer op toer – SFYN, BAJK en Provincie Noord-Brabant

april 9 @ 11:00 - 17:00

BAJK, SFYN Brabant en Provincie Noord-Brabant organiseren op zaterdag 9 april 2022 Met de Boer op Toer #3. Helaas kon dit afgelopen keren niet doorgaan, maar we hebben dezelfde boerenbedrijven bereid gevonden om weer mee te doen. We gaan op excursie naar drie verschillende boerenbedrijven in de omgeving Boekel / Wanroij en sluiten de dag gezellig af met een borrel. Deze bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze elementen uit de kringlooplandbouw toepassen op hun bedrijf, de één bijvoorbeeld door middel van het voer voor de dieren en de ander door gebruik van reststromen. 

 

We beginnen met een kopje koffie/thee voor de eerste rondleiding bij Groentekwekerij Tielemans, daarna eten we samen een lekkere verzorgde lunch. We brengen vervolgens een bezoek aan de familie Egelmeers van Eigezwijns en sluiten de dag af met een bezoek aan en borrel bij de Lamperse Hei.

Wil jij deelnemen aan de excursie naar deze boerenbedrijven, geef je dan uiterlijk 26 maart op via het aanmeldformulier. De bedrijven zijn moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken en daarom bieden we in het aanmeldformulier de optie aan om samen naar en tussen de locaties te carpoolen.

INFO

WANNEER: Zaterdag 9 april 11:00 tot 16:30 uur, inclusief lunch en borrel
WAAR: Start bij Groentekwekerij Tielemans: Bovenstehuis 15, Boekel
KOSTEN: Gratis

 

– VOL = VOL Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is niet gegarandeerd dat er plek voor je is.
– Vragen/opmerkingen: neem contact met ons op via pleun@bajk.nl.

 

https://fb.me/e/6lVqwabLp

Gegevens

Datum:
april 9
Tijd:
11:00 - 17:00