Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Provinciale Avond met als thema 'Regel de Regels'

14 november 2018 @ 20:15 - 22:30


Je stelt jezelf vast wel eens de vraag: ‘Hoe ga ik om met de wetten- en regels waar ik als bedrijf aan moet voldoen?’ en ‘Is er voor mij in Nederland toekomst als boer?’. Om antwoord op deze vragen te kunnen geven is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in de (toekomstige) wet- en regelgeving en welke praktische oplossingen er zijn. Daarom draait BAJK dit seizoen het project ‘Regel de Regels’. Dit project wordt gestart op woensdag 14 november tijdens de Provinciale Avond. We hebben enkele interessante sprekers uitgenodigd:

 • Avondvoorzitter Joris Lohman – politicoloog en mede eigenaar Food Hub
 • Wim Esselink – redacteur bij Vakblad Boerderij
  Wim zijn aandachtsgebieden zijn mestbeleid, agribusiness en economie, landbouwpolitiek, belangenbehartiging en het EU-landbouwbeleid. Wim deelt met jullie zijn visie op jullie toekomstig agrarisch ondernemerschap en neemt hierbij ontwikkelingen mee die gaande zijn in de wet- en regelgeving en bijbehorende oplossingen.
 • Hermen Vreugdenhil – ChristenUnie fractievoorzitter Noord- Brabant
  Welke politieke beslissingen worden er genomen, en hoe komen deze tot stand? Wat zijn de diverse belangen en hoe kunnen we (politici en boeren) beter samen werken? Hermen neemt ons mee in deze vraagstukken.
 • Koeien & Kansen – Koos Verloop
  Deelnemers van het project Koeien & Kansen lopen vooruit op de verwachte wensen van burgers en mogelijke nieuwe wet- en regelgeving van de overheid. Dit doen boeren samen met wetenschappers en andere adviseurs. Koos neemt ons mee in het ontstaan van Koeien & kansen, de visie en wat ze al hebben kunnen bereiken.

 
Datum:                14 november 2018
Tijd:                     
20.15 uur
Locatie:              
Stapperij, Spoordonkseweg 80, Oirschot
Kom en zorg dat jouw bedrijf toekomstbestendig is en blijft!
Boer worden en blijven, dat is wat we willen!

Gegevens

Datum:
14 november 2018
Tijd:
20:15 - 22:30

Organisator