Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroep-avond Verbreding

15 oktober 2015 @ 20:15 - 22:30

Werkgroep-avond Verbreding: excursie sport- en spelboerderij Leekzicht en startavond
 
Op 15 oktober organiseert de werkgroep verbreding een excursie naar sport- en spelboerderij Leekzicht te Boerdonk. Tevens is dit ook de startavond voor de werkgroep verbreding.
 
Tijdens de avond wordt er een kijkje genomen op het bedrijf van de familie van Asseldonk. Dirk van Asseldonk, oud bestuurslid van de werkgroep verbreding, zal ons alles vertellen over het melkveebedrijf en de sport- en spelboerderij die hij samen met zijn ouders runt.
 
Na de rondleiding zal Jasper Spierings van Boer Spierings en Landwinkel Spierings wat vertellen over het melkveebedrijf en de landwinkel die hij samen met zijn ouders runt. Sinds 2008 is Jasper gestart met het maken van ijs en kaas van de eigen geproduceerde melk en deze producten worden verkocht onder het merk Boer Spierings.
 
Tot slot is er op het einde van de avond nog gelegenheid tot inbreng voor ideeën voor de werkgroep verbreding.
 

Datum: 15 oktober 2015
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Sport- en spelboerderij Leekzicht
Coxsebaan 4
5469 NG Boerdonk

 
Wij zien jullie graag volgende week donderdag bij sport- en spelboerderij Leekzicht! Introducees zijn ook van harte welkom.
 
Oproep:
Ken je mensen met interesse in verbreding of heb je zelf interesse? Stuur dan een mail naar Casper van de Wetering (Voorzitter werkgroep verbreding) via caspervdwetering@hotmail.com.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2015
Tijd:
20:15 - 22:30

Locatie