Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroep Verbreding: Doordraaiavond

12 juli 2016 @ 19:45 - 22:30

Beste BAJK-er’s,
Op dinsdag 12 juli houdt de werkgroep verbreding een inspirerende avond waarbij je kennis kunt maken met vijf vormen van verbreding binnen 2 bedrijven.
We starten de avond bij de Brabantse Hei in Hooge Mierde. De familie van Raak houdt hier mestkalveren en daarnaast hebben ze een glamping (Betere Boerenbed) en een boerderijwinkel aan huis, waar ze onder andere bbq pakketten verkopen van hun eigen runderen.
Om 21:15 rijden we een blok verder en zijn te gast bij de Hollandershoeve in Reusel. Gertjan Lavrijsen zal ons vertellen hoe de omschakeling van vleesvarkensbedrijf naar de Hollandershoeve is gegaan. Onder deze naam valt een pannenkoekenrestaurant, een logeerboerderij en agrarisch kinderdagopvang.
Weet jij nog niet zeker welke richting in verbreding je op wilt gaan, dan is deze avond een unieke kans om met 5 takken van verbreding kennis te maken.
Programma:
19:45 Inloop bij Brabantse Hei, De Luther 23 in Hooge Mierde
20:00 Start programma; Inge van Raak verteld over het rundveebedrijf, Het Beter boerenbed en afzet van vleespakketten in hun boerderijwinkel
21:15 Vertrek naar Hollandershoeve-Turnhoutseweg 46, Reusel
21:30 Gertjan vertelt over het proces van varkensstal tot pannenkoekenherberg, logeerboerderij en kinderopvang
22:30 Einde avond

Het zou fijn zijn als je je aanmeldt via een mailtje naar
leonievanzuilichem@gmail.com. Mocht je op de dag zelf besluiten toch te komen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Graag zien we jullie op dinsdag 12 juli!

 
Groetjes,
 
Casper en Leonie

Werkgroep verbreding

Gegevens

Datum:
12 juli 2016
Tijd:
19:45 - 22:30

Locatie