Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroep Verbreding: Excursie naar PT-Creations

19 mei 2017 @ 14:30 - 17:00

Beste BAJK-leden,
 
Op vrijdagmiddag 19 mei organiseert de Werkgroep Verbreding een excursie naar PT-Creations. PT-Creations is een dynamisch, modern bedrijf met een eigen import, eigen boomkwekerij, bloembollen op pot en een zeer professionele productielijn.
Door alles in eigen hand te houden, kan er zeer concurrerend te werk worden gegaan en wordt de hoge kwaliteit van de producten gegarandeerd. Het bedrijf is onderscheidend doordat zij voor ieder jaargetijde passende plantarrangementen ontwikkeld. Creatief, met passie bereid en volgens de laatste trends.
De dagverse planten worden geselecteerd op de beste kwaliteit en rechtstreeks ingekocht bij kwekers. PT-Creations levert onder andere aan exporteurs, groothandels, retail, tuincentra, lijnrijders, benzinestations, bloemisten en alle FloraHolland-veilingen.
 
Ben jij ook benieuwd hoe PT-Creations voor hun producten die toegevoegde waarde heeft kunnen creëren en hoe jij dit eventueel toe kan passen voor jouw producten of voor jouw bedrijf? Kom dan op vrijdagmiddag 19 mei naar Wijk en Aalburg en luister naar het verhaal van Janthijs de Fijter van PT-Creations.
 
 
 

Datum: Vrijdagmiddag 19 mei
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Wijksestraat 27, 4261 TV Wijk en Aalburg

Gegevens

Datum:
19 mei 2017
Tijd:
14:30 - 17:00

Locatie