Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroepavond Verbreding: Alternatieve financieringsvormen

12 januari 2017 @ 20:15 - 22:30

Uitnodiging werkgroepavond Verbreding: Alternatieve financieringsvormen

Beste BAJK-er,
Altijd al willen weten welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw idee, activiteit of project?  Of gewoon nieuwsgierig naar welke subsidie programma’s er allemaal zijn en wat je daar aan kunt hebben nu of in de toekomst?
Kom dan naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verbreding op donderdag 12 januari waarbij ZLTO ingaat op actuele subsidie programma’s in jouw regio en de mogelijkheden van alternatieve financiering zoals micro kredieten, maatschappelijke fondsen en crowdfunding.
Tijdens deze avond wordt tevens het discussiestuk van NAJK behandeld over ‘Financiering van bedrijfsopvolging’. Dit discussiestuk gaat in op de verschillende mogelijkheden van financiering bij bedrijfsovername.  Daarbij wordt ingegaan op de veranderende omstandigheden waarin landbouwers verkeren, veranderende eisen aan het ondernemerschap en wordt naast de klassieke vorm van bankfinanciering ook gekeken naar andere financieringsmogelijkheden.
Hieronder is het discussiestuk te vinden:
06-03-05-2042WN – Discussiestuk Financiering van bedrijfsopvolging
Ook wordt de Agrifirm Innovatieprijs uitgereikt aan de beste deelnemer van het coachingstraject van de Werkgroep Verbreding: Ben jij de gamechanger? Jan Leijten van Agrifirm zal deze prijs uitreiken.
 

Datum: 12 januari 2016
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Stapperij, Spoordonkseweg 80, 5688 KE Oirschot
Spreker: Maja van Putten
Robert Vos

Tot 12  januari.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Werkgroep Verbreding

Gegevens

Datum:
12 januari 2017
Tijd:
20:15 - 22:30

Locatie