Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZLTO bijeenkomst melkveehouderij met staatssecretaris Martijn van Dam

9 november 2016 @ 20:00 - 22:00

Uitnodiging 9 november bijeenkomst met staatssecretaris Martijn van Dam

Derogatie, grond en groei, mestverwerking, fosfaatrechten, meer of minder melk, maar ook de emissies van ammoniak, lachgas en methaan, waterberging op boerenland, biodiversiteit, natuur- en landschap, saneren van asbest en de (on)mogelijkheden om het bedrijf over te geven aan een volgende generatie. Het is een greep uit de onderwerpen die de toekomst van de Nederlandse melkveehouderij sterk zullen beïnvloeden.
Vandaag de dag staan we met elkaar voor de vraag wat de koers moet zijn voor een perspectiefvolle melkveehouderij. Welk beleid en welke regelgeving van de overheid en zuivelsector horen hierbij? Wie neemt de verantwoordelijkheid voor het één en wie voor het ander en wat doen we samen? Vragen die op uw bord liggen en vragen die op het bord van de overheid en Zuivel liggen.
Om verder te kunnen, willen wij duidelijkheid. Duidelijkheid die helpt om de juiste keuzes te maken. LTO Nederland Melkveehouderij nodigt daarom alle melkveehouderijleden van ZLTO en LLTB uit voor een ledenbijeenkomst over deze vragen. Speciale gast deze avond is staatssecretaris Martijn van Dam (EZ). De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 november van 20.00 uur tot 22.00 uur op de Noordkade in Veghel. Meld u aan via deze link. Na aanmelding ontvangt u het programma en de routebeschrijving.
 
 
Met vriendelijke groet namens LTO Nederland en de vakgroep Melkveehouderij,
Jos Verstraten
Jan van der Staak
Kees Romijn
Hans Huijbers
Léon Faassen
 
 

Gegevens

Datum:
9 november 2016
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie