Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZLTO Onderwerpenbeurs

25 juni 2015 @ 19:30 - 22:30

Noteer in je agenda: donderdag 25 juni aanstaande organiseert ZLTO de Onderwerpenbeurs voor ondernemersgroepen. Tussen 19.30 en 22.30 uur bent je van harte welkom in het ZLTO-verenigingsgebouw in Den Bosch om een bezoek te brengen aan deze beurs. Ook BAJK is hier vertegenwoordigd met een stand.

Inspiratie voor jaarprogramma
Uit eerdere evaluaties blijkt dat bezoekers de Onderwerpenbeurs met een 7,6 waarderen. Zij halen veel informatie op uit de gesprekken met de standhouders. 99% van de bezoekers vindt dat een bezoek aan de Onderwerpenbeurs van toegevoegde waarde is voor het samenstellen van het jaarprogramma. Enkele reacties zijn:
‘In korte tijd halen we veel informatie op’ –  ‘Een gezellige avond met veel netwerkmogelijkheden’ – ‘Interessant’
Traditioneel wordt ook de gids uitgereikt met daarin de ervaringen van ondernemersgroepen van het afgelopen jaar met daarbij de waardering voor de desbetreffende inleiders.
Waarom een bezoek brengen?
Waarom zou je als AJK-bestuurder een bezoek brengen aan de Onderwerpenbeurs? Als AJK organiseer je bijeenkomsten, excursies of thema-avonden. Op de Onderwerpenbeurs kun je hiervoor inspiratie opdoen, contacten leggen met bedrijven die deze bijeenkomsten kunnen verzorgen en kun je andere collega’s ontmoeten.
Kortom, breng een bezoek aan de Onderwerpenbeurs en ga naar huis met een tas vol informatie en inspiratie!

Gegevens

Datum:
25 juni 2015
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie