Aspirant bestuurslid BAJK: Joris van Lierop

3 december 2018

Ik ben Joris van Lierop, 24 jaar oud en ik woon in Asten-Heusden. Afgelopen zomer heb ik de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS in Den Bosch afgerond. Tijdens mijn studie heb ik geleerd dat problemen zichzelf niet oplossen. Wanneer je iets voor elkaar wilt krijgen zul je hier zelf hard voor moeten werken.

Na mijn opleiding ben ik direct begonnen als mede-ondernemer in ons thuisbedrijf. Hier houden wij leghennen en ik hou mij bezig met de dagelijkse werkzaamheden en het bedrijfsmanagement. Momenteel ben ik bezig met het overnemen van het thuisbedrijf.

Mijn ouders zijn echte agrarische ondernemers die dagelijks met veel plezier werken. De liefde voor de agrarische sector is er bij mij dus eigenlijk met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan ben ik werkzaam bij de kippen en doe dit al jaren met veel plezier. Mijn doel is dan om 50 jaar te boeren en het bedrijf van mijn ouders succesvol voort te zetten.

Binnen het BAJK wil ik mij vooral richten op het versterken van de positie van jonge boeren en een bijdrage leveren aan de promotie van de agrarische sector.‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte