BAJK zoekt een nieuwe voorzitter!

28 oktober 2019

Maak jij je net als ons druk om de toekomst van jonge agrariërs en de agrarische sector in Brabant? En wil jij samen met ons die toekomst actief de goede kant op sturen in plaats van toekijken vanaf de zijlijn? Dan ben jij de voorzitter die we zoeken!

Functie:
Als voorzitter zit je dicht bij het vuur als het gaat over belangenbehartiging en bepaal je mede de koers en standpunten die BAJK inneemt. Als voorzitter is geen dag hetzelfde, maar altijd bijzonder; de ene keer onderhoud je contacten met de partners van BAJK, de andere keer neem je deel aan diverse bijeenkomsten of sta je in de Statenzaal de Brabantse politiek toe te spreken.

Je bent regelmatig in gesprek met politici, beleidsmakers en belangenbehartigers van andere verenigingen om op te komen voor de belangen van de jonge agrariërs. Je gebruikt je bestaande netwerk en bouwt dit in no-time nog verder uit.

Als voorzitter maak je onderdeel uit van het dagelijks bestuur. Dit is een divers en hecht team van acht gedreven bestuurders en twee bestuursondersteuners. Met elkaar zorg je ervoor dat iedereen kan doen waar ‘ie het best tot z’n recht komt. Verder leid je als voorzitter de maandelijkse BAJK-vergadering.


Als BAJK-voorzitter herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • Je kunt de verschillende sectoren gelijkwaardig vertegenwoordigen.
  • Je bent flexibel ingesteld om goed te kunnen inspelen op de actualiteit. Gemiddeld neemt het
    voorzitterschap ongeveer 12 uur per week in beslag.
  • Je vindt het leuk om in het openbaar te spreken.
  • Je werkt vanuit vertrouwen en durft te vertrouwen op je medebestuurder


Wat krijg je er voor terug?

Voorzitter zijn van BAJK geeft een hele hoop energie, maar je krijgt natuurlijk ook de mogelijkheid om een groot en waardevol netwerk op te bouwen en bestuurlijke ervaring op te doen. Je voorgangers geven aan dat ze hier nog elke dag profijt van hebben! Als BAJK-voorzitter doe je belangrijk werk, dus krijg je net als de andere bestuurders een nette vergoeding voor je inzet.
Interesse gewekt?


Heb jij interesse in deze functie?

Neem dan contact op met Henri van den Boomen, voorzitter BAJK (henri@bajk.nl of via 0655942089).‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte