BK Rundveebeoordelen op woensdag 28 september

Op woensdagavond 28 september 2022 wordt het Brabants Kampioenschap (BK) Rundveebeoordelen georganiseerd. Iedereen mag deelnemen aan het BK Rundveebeoordelen!
Na de ontvangst om 20:15 uur wordt er om 20:30 uur gestart met een schriftelijke beoordelingsronde en daarop volgend zal er een mondelinge beoordelingsronde plaats vinden. De avond wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een hapje en drankje. De beste 6 deelnemers mogen door naar het NK Rundveebeoordelen welke op 1 oktober georganiseerd wordt bij de Familie Nijman in Stegeren.

Locatie: Melkveebedrijf Versteden, Schansstraat 11a in Oirschot
Aanvang:  20:15 uur

Wil je deelnemen aan het kampioenschap? Stuur dan een mail met je naam, leeftijd en adresgegevens naar info@bajk.nl. Op de dag van het BK Rundveebeoordelen betaald je € 10,- inschrijfgeld, dit is inclusief eten en drinken. Leden boven 30 jaar mogen ook deelnemen aan het Brabants Kampioenschap, maar kunnen dan niet deelnemen aan het NK. (inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk).

Ben je nieuw met het rundveebeoordelen? Dan kun je deze avond ook als oefenavond beschouwen. Geef dit bij het inschrijven aan!