BAJK Drive In Startshow: ‘Jonge boeren pakken een podium’

2 oktober 2020

BAJK wil de start van het seizoen 2020-2021 niet stilletjes voorbij laten gaan, daarom organiseert BAJK op woensdag 14 oktober 2020 op de parkeerplaats van de Stapperij in Oirschot: de BAJK Drive In Startshow: ‘Jonge boeren pakken een podium’. Deze bijeenkomst is COVID-19 proof en wordt georganiseerd in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio.

Tijdens deze avond neemt ZLTO-voorzitter Wim Bens de jonge boeren mee in hoe belangrijk een actieve bijdrage in de belangenbehartiging is. Gedeputeerde Elies Lemkes geeft haar visie op de toekomst van de jonge Brabantse agrariër. Peter Faber, één van Nederlands meest veelzijdige artiesten, gaat in op hoe jij als jonge boer een podium kunt pakken en waarom dit belangrijk is! We sluiten af met een sneak peak van de campagne ‘Boeren is topsport’ van Trotse Jonge Boeren.

Aanmelden is verplicht
en kan door uiterlijk maandag 12 oktober een mail te sturen naar info@bajk.nl. Geef hierbij ook aan met wat voor soort auto je komt. Zo kan BAJK gedurende de avond goed zicht voor iedereen garanderen. De richtlijn is dat mensen in een auto van één en hetzelfde huisadres komen. Helaas is het hierdoor niet mogelijk om met meerdere AJK-ers in een auto plaats te nemen en daarom bieden wij de mogelijkheid om indien gewenst een partner of  gezinslid mee te nemen, deze hoeft geen lid te zijn van BAJK. Graag tot 14 oktober!

Datum: 14 oktober 2020
Locatie: Stapperij, Spoordonkseweg 80 te Oirschot
Ontvangst: vanaf 18:45 uur parkeerplaats geopend. Gelieve op tijd aanwezig zijn i.v.m. plaatsen van de auto’s.
Starttijd: 19:30 uur‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte