EAT THIS: Inspiratiebijeenkomst nieuwe verdienmodellen voor agrarisch ondernemers in De Peel

26 januari 2018

Nieuwsgierig hoe collega’s het doen die gekozen hebben voor een andere manier van boeren? Welke paden je kunt bewandelen om te komen tot een toekomstbestendig verdienmodel en wie je hierbij kunnen helpen?

Programma

Deel 1 Plenair
15.00 uur Inloop
15.30 uur Welkom door moderator Wim Coenraads
15.35 uur Inspirerende inleiding door prof.dr.ir. RBM Huirne, directeur Food&Agri Nederland Rabobank over ontwikkelingen, ondernemen en keuzes maken.
16-17 uur Duo-gesprekken: Twee initiatiefnemers gaan met elkaar in gesprek over innoveren, pionieren, samenwerken en investeren aan de hand van vragen van Wim Coenraads.
• 1e duo-gesprek: Hans Verhoeven (KDV) en Ad Kemps (Volwaardkip en Volwaardvarken)
• 2e duo-gesprek: Mark van de Ven (insectenkweker) en Kees Aarts (Protix)
• 3e duo-gesprek: Olivier Wegloop (Kipster) en Ben Bruurs (Elshorst)
17.00 uur Afronding plenair deel

Deel 2 Gesprekstafels
17.10 uur De zes gesprekspartners van de duo-gesprekken geven een nadere verdieping op de informatie over hun ontwikkeling aan de hand van vragen van de deelnemers.

Deel 3 Inspiratiemarkt

17.10 uur Diverse ondernemers uit de Peel, ondersteunings- en netwerkorganisaties zijn aanwezig om informatie te geven over verschillende verdienmodellen, subsidiemogelijkheden, financiering en ondersteuning.

Je bent van harte welkom vanaf 15:00 uur in Natuurpoort De Peel, Leegveld 8a, 5753 SG in Deurne. Om 19:00 sluiten we de deuren, met de bedoeling voor jou deuren te hebben geopend. Aanmelden is handig, dan zorgen wij voor voldoende plek, een hapje en drankje. Dit kan bij: f.vangorkum@deurne.nl (ook voor vragen).
De bijeenkomst is gratis.‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte