Kom jij de Agrifirm Jongerenraad versterken?

3 juli 2020

Gezocht: vier nieuwe Jongerenraadsleden in Oost Brabant
Ben jij tussen de 20 en 32 jaar en ben je (toekomstig) agrarisch ondernemer? Lijkt het jou leuk om mee te denken met het bestuur en de directie van Agrifirm, te zorgen voor verbinding tussen het districtsbestuur en de jongeren in de regio, ambassadeur te zijn voor de coöperatie en kennis te maken met bestuurswerk? Dan is de Agrifirm Jongerenraad iets voor jou! De Jongerenraad zoekt nieuwe leden in de regio Oost Brabant in alle sectoren.

Met een groep van 25 tot 30 enthousiaste jonge boeren in de leeftijd van 20 tot 32 jaar, uit alle sectoren, is de Jongerenraad een klankbordgroep voor bestuur, management en directie, die gericht adviezen geeft. De raad komt 6 tot 8 keer per jaar bij elkaar, organiseert jaarlijks een tweedaagse excursie en is verantwoordelijk voor de organisatie van de Jongerendag.

Profiel
• (toekomstig) agrarisch ondernemers
• Tussen 20-32 jaar
• Ambassadeur zijn voor de coöperatie

Aanbod
Wat mag je van ons verwachten?
Als Jongerenraadslid bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en ontvang je een aanwezigheids- en afstandsvergoeding voor de bijgewoonde vergaderingen/bijeenkomsten.

Informatie en contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hendrik Arends, Commercieel directeur Coöperatiezaken 0653945778.
Je kunt ook direct solliciteren: stuur een mail met je gegevens en je motivatie, waarom je Jongerenraadslid van Agrifirm wilt worden. Vervolgens nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking.

Organisatie
De coöperatie Agrifirm bestaat uit meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers. Deze leden vormen het hart van onze coöperatie. Samen met het bestuur en de directie vormen ze een netwerk van kennis en daadkracht waarvan we als coöperatie optimaal gebruikmaken. We behalen successen en overwinnen tegenslagen. Innovatieve technieken, concepten en bedrijfsstrategieën gaan we
daarbij zeker niet uit de weg. Met durf en lef en tegelijkertijd ook boerenverstand en nuchterheid gaan wij te werk. Op weg naar een succesvolle agrarische sector en een gezonde toekomst voor iedereen.
Agrifirm is circa 120 jaar geleden opgericht in Nederland en is nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in 16 landen in Europa, Zuid-Amerika en Azië en een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn en met ruim 3.000 betrokken medewerkers werkt Agrifirm iedere dag aan een gezonde toekomst voor boer én maatschappij.‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte