Interessante vacature als Technisch Commercieel Medewerker bij KWS Benelux BV

KWS Benelux BV is een toonaangevend zaaizaadbedrijf dat zich bezighoudt met de veredeling en de verkoop van zaden van voedergewassen zoals maïs, Snelle Lente Rogge, voederbieten, Feedbeet, veldbonen, gras en ook suikerbietenzaden. Een goed praktisch teelt-, oogst- en gebruiksadvies en een goede begeleiding van onze producten staan hoog in het vaandel. Voor die doeleinden hebben wij een
groot team van adviseurs die onze producten presenteren, die landbouwers en loonwerkers persoonlijk informeren en adviseren. Voor de gehele Benelux zoeken wij nog enkele personen voor deze functie van Technisch Commercieel Medewerker.
Functieomschrijving
• Heeft u interesse in zelfstandige adviseurswerkzaamheden als Freelancer, waarbij u niet aan vaste uren en vaste werktijden gebonden bent?
• Wilt u werken wanneer het u past, waarbij u contacten onderhoudt met loonwerkers, grote veehouders, grote maïstelers en distributie en hen adviseert over de teelt, de oogst van de gewassen en het gebruik van de opbrengst in de stal. U stelt hierbij onze producten voor en presenteert ze op demovelden. En dat alles in uw eigen regio.
• Wilt u onze link zijn en het gezicht van ons bedrijf naar de praktijk?

Profiel
• U bent landbouwer of u heeft een niet-commerciële parttime job, u heeft een hogere landbouwkundige opleiding afgerond en u kunt minimaal 40-50% van uw tijd vrijmaken, hoofdzakelijk in het najaar, in de winter en in het voorjaar.
• U bent positief, dynamisch, energiek en commercieel ingesteld.
• U heeft goede kennis van en praktijkervaring met de teelt van landbouwgewassen en de veehouderij.
• U heeft een landbouwersmentaliteit en u weet wat er telt en speelt op de boerderij.
• U heeft zelfdiscipline en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• U bent een teamplayer met goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod
Wij bieden u een fijne uitdagende functie voor een internationaal bedrijf (actief in meer dan 70 landen),
in uw eigen streek, een prettige werkomgeving en onder goede voorwaarden.

Interesse?
Wilt u meer weten over de functie? Neem dan contact op met dhr. Jan Bakker tel: 0032-3-449 02 20
of via mail: jan.bakker@kws.com. Past u in dit plaatje en bent u geïnteresseerd, dan kunt u uw sollicitatie richten aan:
KWS Benelux BV, Afdeling Personeelszaken, Postbus 137 4870 AC Etten-Leur, Nederland. of: KWS Benelux BV, Afdeling Personeelszaken, Hulstbaan 266 B-9112, Sinaai, België.