Las- en Metselcursus

We hebben eerder al een inventarisatie gedaan voor de betrokkenheid wat betreft een las- en of metselcursus. Hier waren enthousiaste reacties op gekomen!
Nu hebben we bedrijven gevonden die deze cursussen aanbieden.
Wat betreft de metselcursus: Dit gaat om een vijfdaagse cursus in een groep van 7 deelnemers. De kosten hiervoor bedragen €507,- per persoon bij een volle groep. Hier zitten alle materialen en kosten in verwerkt. Een optie is om deze cursus te plannen in de week van 23 oktober, dat is de herfstvakantie. Locatie: Eindhoven.
Wat betreft de lascursus: Dit gaat om een drie daagse cursus van 5 lesuren per lesdag in een groep van 5 deelnemers. De kosten hiervoor bedragen €495,- per persoon bij een volle groep. Een optie is om deze cursus te plannen in de week van 23 oktober, dat is de herfstvakantie. Locatie: Eindhoven.

Mocht je in een van beide of in beide cursussen geïnteresseerd zijn, stuur dan voor 25 augustus een mail naar pleun@bajk.nl. Dan kunnen we op basis van aanmeldingen de verdere mogelijkheden bekijken. We proberen dan voor iedereen zo gunstig mogelijk te plannen.