Uitnodiging Met de Boer op Toer #3

BAJK, SFYN en FoodUp! Brabant organiseren op zaterdag 17 oktober Met de Boer op Toer #3. We gaan op excursie naar drie verschillende bedrijven in de omgeving Boekel / Wanroij en sluiten de dag gezellig af met een borrel. Deze bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze  elementen uit de kringlooplandbouw toepassen op hun bedrijf, de één bijvoorbeeld door middel van het voer voor de dieren en de ander door gebruik van reststromen.
We beginnen met een kopje koffie/thee en een broodje bij het eerste bedrijf: Groentekwekerij Tielemans. We brengen vervolgens een bezoek aan de familie Egelmeers van Eigezwijns en sluiten de dag af met een bezoek aan en borrel bij de Lamperse Hei. De bedrijven zijn moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken en daarom bieden we in het aanmeldformulier de optie aan om samen naar en tussen de locaties te carpoolen.
WANNEER
Zaterdag 17 oktober van 12:00 tot 16:30 uur met aansluitend een borrel

WAAR

Start bij Groentekwekerij Tielemans: Bovenstehuis 15, Boekel

KOSTEN

Gratis
Wil jij deelnemen aan deze excursie naar verschillende boerenbedrijven, geef je dan uiterlijk 2 oktober op via het aanmeldformulier: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeLTUk8ACl…/viewform….
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus het is niet gegarandeerd dat er een plekje voor je is. Uiteraard houden we rekening met de huidige maatregelen rondom het coronavirus. Neem voor vragen/opmerkingen contact met ons op via brabant@sfyn.nl.