Nieuwe vacatures AB-Werkt!

28 oktober 2019

AB-werkt, partner van BAJK, heeft weer een aantal interessante vacatures open staan. Ben je toevallig op zoek naar een (andere) baan?


Agrarisch Medewerker Pluimveehouderij – Regio Vessem

Wij hebben voor een bedrijf met Pluimvee, zeugen en vleesvarkens in de regio van Vessem een vacature voor Agrarisch Medewerker Pluimveehouderij. Op dit bedrijf hebben ze circa 100.000 vrije uitloop kippen, 500 zeugen en 1.700 vleesvarkens. De kippen hebben dus meer ruimte en mogen ook naar buiten toe. Het is een echt familiebedrijf, waarbij je samen met de eigenaren en 3 collega’s aan de slag zult gaan. Op dit bedrijf zijn zij op zoek naar een Agrarisch Medewerker Pluimveehouderij die allround inzetbaar is op het bedrijf. In de meest ideale situatie heb je dus interesse in zowel de pluimveehouderij als de varkenshouderij.

https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P035077/97/Agrarisch-Medewerker-Pluimveehouderij

Productieleider Bioraffinage – Regio Uden

Heb jij een voorliefde voor techniek en voel jij je verbonden met de agrarische sector? Als Productieleider Bioraffinage ga jij een veelzijdige functie bekleden! Bij onze opdrachtgever zal binnenkort een fabriek worden opgestart waarbij gras als grondstof voor de papier-. isolatie- en potgrondindustrie wordt verwerkt. Een duurzamere wereld waar jij verantwoordelijke voor kunt gaan zijn!

https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P035643/97/Productieleider-Bioraffinage

Productiemedewerker paprikakwekerij – Regio Geertruidenberg

Ben jij op zoek naar een structurele fulltime baan bij een vooruitstrevend glastuinbouwbedrijf? Dan zoeken wij jou! AB Werkt is voor een van onze klanten in de regio Geertruidenberg op zoek, naar iemand die graag zelfstandig werkt en onderdeel wil zijn van een klein en gezellig team.

Heb je geen hoogtevrees (hoogtes van max. 4 meter) en geen kleurenblindheid, dan is deze afwisselende baan jou plek! Per seizoen wisselen de werkzaamheden: van indraaien en oogsten tot sorteren, planten ruimen en schoonmaken. De werkdagen zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur en altijd in een heerlijk ruikende en kleurrijke omgeving.

https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P034940/97/Medewerker-Paprikakwekerij

Monteur Stalinrichting en Leidingsystemen – Regio Gemert-Bakel

Voor een opdrachtgever in de regio Uden heeft AB Werkt een vacature voor een Monteur Stalinrichting en Leidingsystemen. De opdrachtgever is een montagebedrijf welke met name is gericht op montage binnen bedrijven actief in de agrarische sector. Het bedrijf bestaat uit montageploegen met 1 hoofdmonteur en evt. meerdere hulpmonteurs. De uitrusting bestaat uit goed onderhouden montagebussen welke zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen en montagehulpmiddelen. Maar ook hebben zij miniloaders en minigravers in eigen beheer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel de aansturing bij als ook de uitvoering van volledige stalinrichtingen en renovatiewerkzaamheden zoals hierboven aangegeven. Afhankelijk van het project werk je zelfstandig of in teamverband.

https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P028823/97/Monteur-Stalinrichting-en-Leidingsystemen

 

Bekijk hier alle vacatures‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte