Partner aan het woord ABAB: Traject Jong Ondernemerschap

22 juli 2020

Het runnen van een eigen bedrijf zit vol uitdagingen, zeker in de agrarische sector. Thema’s als voedselveiligheid, duurzaamheid en een goed verdienmodel zijn actueel. Hoe maak je als startende, agrarische ondernemer de juiste keuzes?

ABAB Accountants en Adviseurs en Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) willen de nieuwe generatie ondernemers in de land- en tuinbouw ondersteunen. Daarom organiseren wij het traject Jong Ondernemerschap.

Traject Jong Ondernemerschap
Het traject Jong Ondernemerschap staat stil bij vijf belangrijke thema’s die belangrijk zijn bij het ondernemerschap en een overname in de familiesfeer: familie, ambitie, route, management en toekomst. In zes bijeenkomsten en een aantal bedrijfsbezoeken leren de jonge agrarische ondernemers meer over henzelf als ondernemer, de agrarische sector in de huidige maatschappij en de (on)mogelijkheden van hun onderneming. Soms confronterend, maar altijd verhelderend. Het eindresultaat? Een doordachte visie die de basis kan zijn voor je toekomst.

Enthousiast geworden?
Er start een vijfde editie van het traject Jong Ondernemerschap. Wil jij groeien in het ondernemerschap? Meld je dan aan voor het traject! We zien je aanmelding graag tegemoet via info@bajk.nl. Je ontvangt dan een motivatieformulier op basis waarvan de deelnemers worden geselecteerd.

Meer informatie
Op www.abab.nl/jong-ondernemerschap vind je meer informatie over het traject en verhalen van eerdere deelnemers.‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte