Rabo Food Forward – Rabobank

Beste relatie,

Hoe gaan we de wereld, Nederland en specifiek onze mooie regio voorzien van voedsel op een meer duurzame manier? Hoe produceren we in de toekomst genoeg en voedzaam voedsel binnen de grenzen van de planeet en hoe wordt jouw businessmodel toekomstbestendig? Op weinig plekken in Europa is de hele keten van ‘grond tot mond’ zo compact vertegenwoordigd als in Noord-Brabant. Om die reden heeft onze regio de potentie om de duurzaamste en slimste food en agri regio van Europa te worden. Het voedselvraagstuk houdt ons allemaal bezig en heeft snel oplossingen nodig.
Daarom organiseren Rabobank Midden-Brabant en Rabobank Oost-Brabant vanaf 19 april 2022 de Food Forward Track. Samen met ondernemers, consumenten, studenten, overheid en partners gaan we op zoek naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties. Wil je meer weten over het programma en de deelnemers uit andere regio’s? Kijk dan op deze pagina.
Regioscan
Ter voorbereiding op de Track worden de kansen in onze regio in beeld gebracht in de Food Forward Regioscan. Dit vormt de basis voor de werving en selectie van het Food Forward Track team. Dit team (maximaal 15 deelnemers) wordt in een vijftal meet-up’s begeleid om tot voedseloplossingen te komen voor deze regionale uitdagingen.
Op 17 maart 2022 om 09:45 uur komen we online bij elkaar om de drie uitdagingen voor onze regio definitief te bepalen. Deze sessie is tevens het startsein om deelnemers te werven voor de Food Forward Track. Wij willen jou, gezien je kennis en expertise op het gebied van voedsel, van harte uitnodigen om deel te nemen.
Graag vernemen wij of je hierbij aanwezig wilt zijn en we ontvangen dan ook graag een terugkoppeling op het emailadres: Evi.Jeucken@rabobank.nl
Met vriendelijke groet,
Joan Wassink & Aernout Van der Does
Directie Coöperatieve Rabobank