Rowena de Weert, aspirant bestuurslid BAJK stelt zich voor!

3 augustus 2018

Ik ben Rowena de Weert, 20 jaar oud en ben geboren en getogen in Heerle (West-Brabant). Thuis hebben we (helaas) geen agrarisch bedrijf maar omdat papa bij een loonbedrijf werkt wel opgegroeid tussen de trekkers. De interesse en passie voor de agrarische sector is er altijd geweest, met name in de dierlijke sectoren. Nadat ik in 2015 mijn HAVO diploma behaalde, besloot ik Bedrijfskunde en Agribusiness te gaan studeren aan de HAS in ’s-Hertogenbosch. Na de zomervakantie ga ik mijn laatste jaar in en zal ik de specialisatie Topklas Ondernemen gaan volgen.

Al vanaf mijn 6e ben ik fanatiek met de paardensport bezig, dus hier gaat veel van mijn vrije tijd naartoe. De overgebleven vrije tijd besteed ik aan vrienden en vriendinnen, op zaterdagavond drinken we regelmatig een biertje op schuur- en tentfeesten in de buurt.

Sinds juli 2018 ben ik het BAJK gaan versterken als bestuurslid. Ik ben al een aantal jaar lid van AJK West-Brabant en wilde meer betekenen voor de jongeren in de agrarische sector. Tijdens de eerste vergadering werd ik meteen enthousiast en ik heb super veel zin om deze uitdaging aan te gaan! Ik zal me onder andere gaan inzetten voor Werkgroep Verbreding en Trotse Jonge Boeren.‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte