Trotse Jonge Boer aan het woord!

11 januari 2019

 

❗️VOEDSEL PRODUCEREN DOE JE NIET EVEN, MAAR VOOR HEEL JE LEVEN❗️

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, de feestdagen zijn weer achter de rug en het dagelijkse leven is weer opgepakt. Tijd om te kijken wat komend jaar gaat brengen en waar we naar toe willen met ons bedrijf én ons eigen leven. Wat willen we dit jaar bereiken en laten we achter ons?

Nu heb ik persoonlijk niks met goede voornemens. Goede voornemens leef je na in de eerste week, de tweede week nemen we een aantal goede voornemens voor lief en na een maand is het gedaan met de goede voornemens.

Iets wat ik wél elke dag doe en goed probeer te doen; is gezond en veilig voedsel produceren. Dit voornemen is niet gedaan na één maand, voedsel produceren doen wij agrariërs 365 dagen per jaar, ons hele leven lang. Bezig zijn met het vee en de gewassen op het veld. Iets wat vandaag op deze manier gebeurt, gebeurt morgen misschien wel heel anders en daar proberen wij op in te spelen.

Het is niet zo dat eten wat vandaag in de supermarkt ligt ook vandaag is geproduceerd. Hier gaan weken, maanden tot zelfs jaren aan vooraf.

Daarom kijk ik als Trotse Jonge Boer liever verder vooruit dan dat ik een voornemen neem wat na een maand alweer is verwaterd.

Maar vergeet niet: Voedsel produceren doe je niet even, maar voor heel je leven❗️

Iedereen een goed 2019 gewenst!

Johan Bakermans, Trotse Jonge Boer en varkenshouder‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte