Uitnodiging webinar: In gesprek over het perspectief van de jonge boer

Gedeputeerde Elies Lemkes van de provincie Noord-Brabant met de portefeuille Landbouw, Voedsel en Natuur en Robert Maas (voorzitter van het BAJK) nodigen jou uit op woensdag 27 januari van 20:30-22:00 uur voor een Webinar waarin de toekomst van de Brabantse boer en tuinder centraal staat.

Ben jij erbij?
Volg jij het Webinar op woensdag 27 januari vanaf je luie stoel of de keukentafel? Meld je dan alvast aan door een mailtje te sturen naar info@bajk.nl. Graag tot dan!

Programma Webinar
20:30 uur – Opening en korte introductie
20:35 uur – Interview met gedeputeerde Elies Lemkes-Straver van de provincie Noord-Brabant met de portefeuille Landbouw, Voedsel en Natuur en Robert Maas voorzitter van het BAJK
20:45 uur – Discussieronde 1 Duurzame teeltsystemen en beschikbaarheid van water
21:02 uur – Discussieronde 2 Zekerheid van agrarische ontwikkelruimte
21:20 uur – Pauze
21:25 uur – Column van Rob Scheepers
21:30 uur – Discussieronde 3 Beleidskaders voor duurzaam ondernemen
21:50 uur – Afsluiting en officiële overhandiging visiedocument BAJK: ‘Het perspectief van de Brabantse jonge boer en tuinder’

Gedurende het Webinar kun jij als kijker reacties of vragen insturen door het versturen van een WhatsApp bericht naar de BAJK telefoon (ook wel bekend als de BAJK WhatsApp Service). Let op: Sinds kort heeft de BAJK telefoon een ander telefoonnummer en is de telefoon bereikbaar onder het nummer: 06-25241742.