Vacature Dagelijks bestuurder BAJK

Als bestuurslid van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) kun jij toegevoegde waarde leveren aan de toekomst van de Brabantse jonge boeren en tuinders. Zo zet BAJK zich in op het gebied van:

  • Belangenbehartiging
  • Kennis
  • Gezelligheid

Bij BAJK vinden we het belangrijk dat iedere bestuurder zoveel mogelijk hetgeen doet wat hij/ zijn leuk vindt. Daarom wordt er altijd in onderling overleg bepaald welke taken jij gaat oppakken op basis van je interesses, vaardigheden en beschikbare tijd. Zo kan het zijn dat je actief bent in het organiseren en faciliteren van projecten of je de contacten onderhoudt met de AJK afdelingen en de partners van BAJK of je jezelf juist richt op belangenbehartiging. Je ontvangt voor je werkzaamheden een marktconforme onkostenvergoeding à 10 euro per uur. De tijdsinvestering bedraagt in het seizoen (september t/m maart) ongeveer 3 uur per week (meestal in de avond), maar is sterk afhankelijk van de taken die je oppakt. Dit kunnen we samen in overleg bepalen. Als bestuurder bij BAJK heb je de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en bestuurlijke ervaring op te doen. Daarnaast is het een gezellige en leerzame functie.

Lijkt jou het leuk om deze functie te vervullen? Stuur dan een mail naar aafke@bajk.nl!Bij vragen kun je ook contact opnemen met Jolijn: 06-25358250.