Werkgroepen

Het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt heeft een drietal werkgroepen namelijk Dierlijk, Plantaardig en Verbreding. De werkgroepen organiseren sectorspecifieke avonden en behandelen discussiestukken die het NAJK opstelt. Hieronder is ook een overzicht te vinden van  de contactgegevens van de desbetreffende bestuurders.
Toelichting op de afkortingen:
(v) voorzitter
(vv) vice-voorzitter
(s) secretaris
(p) penningmeester
(l) ledenadministrateur

 

Dierlijk

De werkgroep Dierlijk behandelt sector overschrijdende thema’s, activiteiten en de discussiestukken van het NAJK. Dit alles wordt gedaan door middel van informatieve avonden met één of meerdere sprekers. Tijdens de discussieavonden waar de NAJK discussiestukken behandeld worden, worden de standpunten van het BAJK ingenomen. Deze standpunten worden gecommuniceerd naar het NAJK. Ook dit jaar zal de werkgroep dierlijk ingaan op de discussiestukken van het NAJK.

Karin de Brouwer (v) karindebrouwer@live.nl
Emily Ramakers emilyramakers@hotmail.com
Rianne Manders rianne_manders629@hotmail.com

Plantaardig

De werkgroep plantaardig organiseert aan de hand van de landelijke discussiestukken bijeenkomsten met als doel de uitkomst hiervan terug te koppelen naar het NAJK. Op deze manier kan NAJK de belangenbehartiging het beste uitvoeren. Naast deze avonden worden er excursies en andere informatieve avonden georganiseerd. Wanneer je de werkgroep wilt helpen met de discussiestukken en/of het organiseren van bijeenkomsten, kun je altijd met een van de bestuurders contact opnemen. Wij stellen het op prijs wanneer meerde jongeren zich in willen zetten voor de plantaardige sector.

2-11-2018: Excursie John Deere fabriek te Horst
13-12-2018: Bijeenkomst ‘Gezonde bodem, gezond gewas’
24-01-2018: Bijeenkomst Vlamings ‘uitlezen van een grondonderzoek’
14-05-2019: Excursie Rijk Zwaan te Fijnaart

 

Marc van der Bol marc@bajk.nl
Jack van Eekelen jack@bajk.nl
Corné van den Einden
Stefan van Heugten
Pieter Potters
Sven Rommers

Verbreding

De werkgroep verbreding is er voor iedereen die ondernemend bezig is. Dit kan zijn door verbreding op het bedrijf toe te passen zoals huisverkoop of waarde toevoegen aan een bestaand product of dienst. Maar ook het ontwikkelen van nieuwe en innovatie producten en diensten zijn mogelijk. De werkgroep verbreding wil je ondersteunen in het ondernemen door interessante sprekers en bedrijven met jou in contact te brengen. Zij kunnen jou vragen beantwoorden en je kunt inspiratie opdoen voor de toekomst. We staan komend seizoen weer voor je klaar.​

Casper van de Wetering caspervdwetering@hotmail.com
Siebe van de Crommert Siebe_crommert@hotmail.com

Let op: op dit moment zijn we voor de werkgroepen op zoek naar nieuwe bestuurders. Heb jij interesse? Stuur dan een mail naar info@bajk.nl.


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte