De Kracht van Samenwerken – AB Werkt

Samen is het toverwoord. Meer dan ooit moeten we het samen doen, op een figuurlijke wijze de handen ineen slaan. AB Werkt is een agrarische coöperatie. Samenwerken is sinds jaar en dag ons motto. We kijken naar het belang van onze leden, klanten én medewerkers.

Samenwerken
We helpen mensen aan werk. Altijd op zoek naar aanpakkers, doorzetters, doordenkers en doeners voor onze opdrachtgevers. Voor medewerkers willen we een goede werkgever zijn; bieden meer dan alleen een goed salaris. Voor opdrachtgevers zoeken we de juiste mensen om bergen met werk te verzetten. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid in de agrarische sector kunnen we putten uit een breed netwerk aan geschikte kandidaten.

De juiste persoon op de juiste plek
Als werkgever weet je als geen ander dat succes valt of staat met de inzet van de juiste medewerkers. AB Werkt is dé werkspecialist om je hierbij te helpen. Je kunt bij ons terecht voor het vinden van de juiste vakkracht tot het opvangen van een piek met een groep flexwerkers. Samen steken we graag de handen uit de mouwen.

Blijf ondernemen!
We bevinden ons natuurlijk in zeer onzekere tijden. AB Werkt helpt juridische risico’s voorkomen en neemt werk uit handen. Het aannemen van personeel is niet zomaar iets, zeker nu niet. Als ondernemer wil je focus houden op datgene waar je goed in bent, waar je passie voor hebt. Blijf dat vooral doen! Het juridische en administratieve gedeelte laat je met een gerust hart bij AB.

Geen zorgen, meer focus
Onze deskundige mensen nemen de werving & selectie van goede mensen van je over. Natuurlijk kijken we samen naar wat het beste past bij de behoefte van het bedrijf, en van de medewerker. Als formele werkgever is AB Werkt verantwoordelijk voor het hele administratieve proces. Inclusief alle juridische verplichtingen. Wij stellen het contract op, verzorgen de salarisadministratie en de bijhorende facturering. Ook het ziekterisico en verzuimbegeleiding is onze verantwoordelijkheid. Snel, flexibel en tegen een scherp tarief.

“Dat werkt zo handig, want ze nemen alles uit handen”
Mensen op uitzendbasis aannemen heeft veel voordelen. Zeker in piekperiodes of seizoenswerk, maar ook voor een langere periode. Zo kunnen ze bij Franssen & Heesmans Melkgeitenhouderij beamen. Op dit familiebedrijf verlonen ze medewerkers via AB Werkt. Een boer uit de buurt gaf de gouden tip, om in zee te gaan met het toenmalige AB Brabant. Werkgever en medewerkers behouden zo de focus op dát wat ze het liefste doen, namelijk het liefdevol verzorgen van de geitjes. Het werkgeverschap en alle rompslomp wat daarbij komt, hebben ze geen omkijken naar.